Zauberberg Semmering

A Varázshegy valóban elbűvöl! Méghozzá egyedülálló éjszakai pályájával, három kilométeres természetes szánkópályájával és egyéb extrákkal.

Aki a síelést, snowboardozást és szánkózást soha nem unja meg, az jó helyen jár a Varázshegyen. Itt ugyanis még jóval 18 óra után is használhatja a pályát, és egy hüttében eltöltött kellemes este után villanyfényben csúszhat le a völgybe.

Munka után síelni és szánkózni

A tengerszint felett 1350 méterrel, vonattal is jól megközelíthetően, egy varázslatos sípálya terül el, ami gyerekeket, versenyzőket és boardereket egyaránt lenyűgöz. Mindezt 18 óra után is, tudniillik minden nap ekkor kapcsolják fel a világítást, és a sípályák felragyognak a sötétben. Aki tudni szeretné, hány pályakilométert és közben hány kilométert tett meg, annak a „Skiline“-t ajánljuk. A síbérlet számának beadása után a program automatikusan kiszámolja az adatokat.

Világkupa-feltételek mindenkinek!

A tizennégy kilométernyi behavazott lesiklópálya és a kalandos Split-Funk-Park mellett leginkább a közkedvelt világkupa-pálya lelkesíti a kicsi és nagy vendégeket.  Nem csoda, hogy Semmeringet a Varázshegy névvel illetik.

A pályán túl

Alsó-Ausztria leghosszabb természetes szánkópályáján fantasztikus három kilométeren a lesiklás új dimenzióit tapasztalhatják meg a szánkózók. Főleg akkor, ha éjszaka siklanak, hiszen akárcsak a sípálya, a változatos szánkópálya is ki van világítva.

Információk Zauberberg Semmering