Weinviertel, © Seymann

Jognyilatkozat

Alapos utánajárás ellenére sem tudunk felelősséget vállalni azokért a tartalmakért, melyek ezen a weboldalon megjelennek. Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk a technikai szolgáltató programozásának helyességéért, teljeskörűségéért és aktualitásáért.

Mint szolgáltató, az E-Commerce-Törvény (ECG) miatt felelősséggel tartozunk ezen weboldal egyes tartalmaiért. Az ECG § 18 szerint, mint szolgáltató, nem vagyunk kötelesek figyelemmel kísérni vagy valamilyen okból felkutatni elmentett, közvetített vagy hozzáférhetővé tett idegen információkat vagy adatokat (képeket beleértve), melyek törvényellenes működésre utalnak. Ez a felelősség csak attól az időponttól áll fenn, amikor tudomásunkra jut konkrét jogsértés. Amint jogszerűtlenség jut tudomásunkra, az érintett tartalmakat azonnal töröljük.

Azon linkek tartalmáért, melyek a www.also-ausztria.info oldalról elvezetnek, semmilyen felelősséget (§ 17 ECG) nem vállalunk; az ott található tartalmakért a mindenkori szolgáltató felel.

Az általunk előállított tartalmakra ezen oldalakon az ausztriai szerzői jog törvénye vonatkozik, mely a fotókra is érvényes. A sokszorosítás, átdolgozás, terjesztés és mindennemű felhasználás, melyre az ausztriai szerzői jog törvénye nem vonatkozik, csak a mi írásbeli engedélyünkkel lehetséges. Ezen oldalak letöltése és másolása csak személyes okokból engedélyezett, kereskedelmi felhasználásuk tilos. Amennyiben ezen oldal tartalmai nem általunk lettek előállítva, igyekeztünk a harmadik fél szerzői jogait betartani. Különösen egy harmadik fétől származó tartalmakra és fotókra jellemző ez.

Amennyiben ennek ellenére a szerzői jog megsértésére lenne figyelmes, kérjük, jelezze azt az office@noe.co.at e-mail címre. A tudomásunkra jutó jogsértő tartalmakat azonnak eltávolítjuk.