Adatvédelem

Ön fontos a számunkra! Ezért kötelességünknek tekintjük, hogy személyes adatait a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük, és óvjuk a visszaélésektől.

A Niederösterreich-Werbung GmbH ezért a személyes adatok kezelése és gyűjtése során szigorúan betartja az adatvédelmi előírásokat (GDPR – Egységes Európai Adatvédelmi Rendelet (EEAR) és Adatvédelmi Törvény).

Az alábbiakban részletes információkat talál egyrészt arról, milyen személyes adatait rögzítjük, amikor felkeresi honlapunkat, s mire használjuk fel azokat, másrészt arról, milyen személyes adatait rögzítjük akkor, ha kapcsolatba lép velünk, és mire használjuk azokat.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a Niederösterreich-Werbung GmbH mint felelős által üzemeltetett www.niederoesterreich.at weboldalra, valamint az azzal kapcsolatban álló alábbi weboldalakra érvényes: tourismus.niederoesterreich.at, convention.niederoesterreich.at, gruppenreisen.niederoesterreich.at, www.gesund-bleiben.at, magazin.niederoesterreich.at, veranstaltungen.niederoesterreich.at, heurigenkalender.niederoesterreich.at

Egyes oldalakon előfordulhatnak az alsó-ausztriai turisztikai hálózatban szereplő más turisztikai partnerekre, szolgáltatókra vonatkozó linkek, akikre a Niederösterreich-Werbung GmbH adatvédelmi nyilatkozata nem terjed ki. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk semminemű felelősséget vállalni ezekért a külső tartalmakért, valamint az ott kezelt személyes adatokért.