Kincskeresés, kenyérsütés a tábortűz mellett

Bőven van helye a kalandnak az Aigner-portán.

Fa lombkoronájában épült házikó, állatsimogató és izgalmas kirándulások várják a gyerekeket a mostvierteli Aigner-portán, a kalandok otthonában. Lovat csutakolhatsz, tojást csenhetsz, felejthetetlen kirándulásokat tehetsz a környéken.

Kalandorok és kincskeresők
Aignerék kalandportájáról belátni majdnem az egész Mostviertelt. Ha az almáskertben felkapaszkodsz az egyik fa koronájába épített házikóba, akkor pedig az egész gazdaságot. Odafenn lehet a legjobb terveket szőni: hogyan fedezd fel a portát kisautóval, vagy hová kiránduljatok a környéken. Mielőtt azonban bárhová elindulnál, feltétlenül meg kell nézned az állatsimogatót, ahol macskák, pónik, tyúkok, kacsák, fürjek, teknőcök és nyuszik várnak játékra, etetésre és természetesen simogatásra. A fára épült házikó mellett találod a nagy játszóteret, ahol még trambulinon ugrálni is lehet. De a nap fénypontja minden bizonnyal a kalandos kincskeresés a portán. Gyorsasággal, ügyességgel és némi szerencsével biztosan a te zsákmányod lesz a hőn áhított kincsesláda.

Egyik ámulatból a másikba esve
Az Aigner-porta tökéletes bázis a legkülönfélébb kalandozásokhoz. Nem messze van a buchenbergi nagy sziklamászó park, a körte titokzatos világát bemutató Mostelleria és a Mostbirnhaus élménymúzeum, ahol a szülők is garantáltan jól fogják érezni magukat. A Haubiversum a sütödék és pékségek élményvilága, ahol magad is süthetsz kenyeret. A kis kalandorok mégis a haagi Állatkertbe (Tierpark Haag) látogatnak el legszívesebben. Javaslatunk: Túrázzatok egyet a Sonntagberghez, a nap befejezéseként pedig süssetek kenyeret (Steckerlbrot: nyárs végére tekert kenyértészta, amelyet a tábortűzön sütünk), élvezve a pompás panorámát.

További információk és ajánlatkérés