Csodálatos magaslati levegő a Mönichkirchner Schwaigon

A Reithofer családnál az Alpengasthof Enzianban.

Valójában legszívesebben csak becsukná az ember a szemét, és mélyeket lélegezne! 1.200 méterrel a tengerszint felett csodás a levegő a Reithofer családnál az Alpengasthof Enzianban. A táj azonban még a jó levegőn is túltesz, akárcsak a számtalan játék- és kirándulási lehetőség, amely az egész családot várja.

Csak lesel!

Te vagy a világ királya! Hogy hajó kell hozzá? Hajónk az van. Játszóterünkön egy igazi játszóhajó áll. Fel a fedélzetre, kalózok! Még magasabbra szeretnél mászni? Nem messze tőlünk található a HAMARI mászópark, ahol megtanulhatod, hogyan lehet a kötelekkel a magasban egyik fáról a másikra lendülni.

Kirándulni sokan szeretnek. Különösen izgalmas a "vadvízi út". Ez egy vad patak mentén visz fel a "mennybe vezető lépcsőkön". Vagy igazán magasra visz az út, fel az Alpokba. És ha ezek után hűsölésre vágysz, vár rád a tavunk, mialatt a felnőttek a wellness részlegen pihennek.

A gőte egy kétéltű. Nem, ez nem káromkodás! Állatokról van szó. Itt élnek nálunk a játék-élőhelyen. Életük kezdetén vízben élnek. Ilyenkor kopoltyújuk van, amelyek úgy néznek ki, mint két kis bojt a nyakuk jobb és bal oldalán. Ki tudja, még milyen állatokat fedezhetsz fel itt! Csak nézz körül alaposan!

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás