Mi fán terem a birkaorr?

A Schneidhofer családnál a Semmering melletti Althammerhofon

Egy biogazdaságban minden lehetséges. Errefelé a birkaorr is fán terem - almafán, melynek termése a birka orrához hasonló alakjáról kapta nevét. A Schneidhofer család idilli parasztgazdaságában a gyerekekkel együtt ősrégi almafajták közepette pompás kikapcsolódásban lehet része.

Csak lesel!

A birkaorr evésre, vagy simogatásra való? Mindkettőre. Az alpesi legelőn sok felhő-fehér birka vár rád, hogy megvakargasd az orrát. A birkaorról elnevezett Schafnase alma nagyon finom lé, vagy almás rétes formájában.

A birkatejből pedig nagyon jó sajtot készítünk. És hogy hogyan, azt szívesen megmutatjuk neked.  Megkóstolni természetesen kötelező! Ha megjött az étvágyad, elmehetsz a családdal együtt az erdőbe gombát gyűjteni. És este mindent jóízűen elfogyaszthattok.

Puhhh! Így van ez. Aztán itt az ideje a tóban pancsolni egy kicsit. Rendkívül izgalmasak azonban a Myra vízesések. Itt kicsi stégeken lehet sok vízesés fölé emelkedni. Egyre magasabbra és magasabbra, és olyan kellemesen hűvös van, mint a Hermannshöhle barlangban.

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás