Szalmavárat ostromolni az ókori rómaiak járta vidéken

Vendégségben a prellenkircheni Bayer család portáján (Arkadenhof)

Bécstől alig 40 perc az út – mégis teljesen más világ tárul elénk: dús szőlők, szántóföldek, öreg lombhullató erdők formálják a Duna ártere és a Fertő-tó közt elterülő tájat. Itt rejtőzik a borászattal, földműveléssel és szarvasmarha-tenyésztéssel foglalkozó porta, az Arkadenhof, amely valóságos paradicsom a felfedező kedvű gyerekek és a kulináris élvezeteket kedvelő felnőttek számára egyaránt.

Csodálkozol, ugye?

Istállóinkban néha elég hangosan zajlik az élet. Főleg akkor, ha közeleg a több mint 80 bika etetési ideje. Segíthetsz szénával megetetni vagy akár lezuhanyozni őket. Igen, nem tévedés: nálunk még a szarvasmarhák is szoktak tusolni. Te pedig a csúszdás úszómedencében hűtheted le magad. 

A portán élő sok állat gondoskodik róla, hogy mindig történjék valami.
Találkozhatsz nyulakkal és tyúkokkal, sok cicával, és barátságot köthetsz Cora kutyával is. De vadon élő állatokat is láthatsz nálunk, ha velünk tartasz és segítesz megetetni az őzeket és mezei nyulakat. Részt vettél már valaha takarmányrépa-dobáló versenyen?

Néhány várban biztosan jártál már. De ostromoltál-e már szalmavárat? Vagy láttál-e nyúlvárat, tele simogatásra váró kisnyulakkal? Kár, hogy nem hozhatod magaddal őket a házimoziba, ahol este csupa izgalmas, vidám gyermekfilmeket vetítünk.

További információk és ajánlatkérés