Ahol minden csupa kaland

Bio-Bergbauernhof Lueg

A Bio-Bergbauernhof Lueg a Lueggraben végén fekszik, hegyi rétekkel körülölelve, az erdő közepén, a gyönyörű Mostviertelben. De nem csak a környezet lélegzetelállító, a fűzfából készült indián sátor, a trambulin, és a sok állat is gondoskodik a változatosságról és egy csomó kalandról!

Állatian jó szórakozást!
Abban aztán sosincs hiány a io-Bergbauernhof Luegen. Kacsák, méhek, pisztrángok, tehenek, nyulak, disznók nyüzsögnek itt, no meg Nero, a kutya, de cicák is, akik alig várják, hogy megetessék és megsimogassák őket. De ezen kívül más is vár rád. Minden reggel egy fontos feladat: el kell csenned a reggelihez a tojásokat a tyúkok fészkéből! Megkönnyíti a dolgot, ha viszel magaddal néhány magot.

Vizes, fenséges és fantasztikus kalandok
Vizesen vidámak a Erlaufon tett kalandos folyótúrák, vagy a Lunzi-tavon tett csónakázások. Esténként lobog a tábortűz, amelynél grillezni is lehet, napközben pedig felfedezheted kalandjátszóterünket és remek gátakat és vízikerekeket építhetsz a patakunkon. Közben elkélne egy kis energiautánpótlás? Ajánljuk figyelmedbe a saját kertünkben termő gyömölcsöket! Mindemellet a környék és számos lehetőséget kínál. Megéri ellátogatni a vadasparkba Hochrießbe, az Ötschergräben szurdokvölgybe, vagy a Haubiversumba, ahol saját magad süthetsz kenyeret. Franz és Brigitte, a Bio-Bergbauernhof Lueg gazdái biztosan tartogatnak még néhány tippet számodra!

További információk és ajánlatkérés