Rét, erdő, és kilátás az Ötscherre

A Schenner családnál a Bodenhofon Wienerbrucknál

Játszottál már bújócskát, hogy nem találtak meg? A Schenner család farmján ez bármikor lehetséges. A kellemes farm istállóival, a nagy rét, a szomszédos erdő - az egész egy olyan kalandjátszótér, akárcsak a mesékben.

Csak lesel!

Haflingi kislovaink örülnek, ha megismerhetnek. Lecsutakolhatod és megetetheted őket - és hátukon felfedezheted a környéket. Előtte saját lovaspályánkon szívesen megmutatjuk neked, hogyan kell lovagolni.

Szereted az iskolát? A miénket szeretni fogod. Mert a farmon álló iskola nem egy teremben van. Hanem odakint a természetben. Gyűjthetünk együtt növényeket és szép képeket készítünk belőlük. Vagy fát gyűjtünk egy nagy tábortűzhöz és közben sok mindent megtanulunk az erdőről.

Az autóversenyzők és futballisták számára
gokartok és egy nagy futballpálya is rendelkezésre áll. Ott kitombolhatjátok magatokat! Szüleitek pedig kávé és sütemény mellett élvezhetik pergolánkból az Ötscher látványát.

Majd' elfelejtettem! A Bodenhof a Jochi-Höfeabenteuer programsorozat 11 állomásának egyike! Kövesd a kis lovat izgalmas túráján és fedezd fel az Annaberg környékét!

További információk és ajánlatkérés