Éljen gazdálkodóként, saját járműparkkal!

Az Einkehrhof Poggaun Reinsbergben

A hatalmas Ötscherre néző Einkehrhof Poggaun nem lehet elég időt tölteni. Hiszen nagyon sok kaland és csodálatos, a természettel összhangban töltött napok várnak a vendégekre. Már önmagában az élményjátszótér miatt megéri ellátogatni ide.

Állati kaladnok Heidivel és Larissaval
Ezekből nincs hiány az Einkehrhofon! Mert Heidi, a kecske, Larissa, a szamár és a kutyusok, Sindy és Amy, az édes nyulak, kacsák és macskák mindig kaphatók a játékra és egy kis simogatásra. Velük közösen vehetsz részt a gazdaképző tanfolyamon, mert a segítő kéz mindig elkél az istállóban, és a birkákat ki kell hajtani a legelőre. Az első feladat már reggel vár rád. Akkor, amikor reggelihez be kell hozni a tojásokat a fészkekből.

Egy egész járműpark csak neked!
A legimpozánsabb az Einkehrhofon talán a járműpark. Rengeteg gokart, kerékpár, vagy lábbal hajtható autó vár ott rád. De a számtalan túraútvonalon sok-sok gyalogos kalandban is részed lehet a természetben! És mivel a túrázástól, az asztalitenisztől, és a futkározás az udvaron megéhezik az ember, ezért este grillezünk. És midehhez a legfinomabb a saját készítésű házi zsemle! A következő napon ismét birtokba veheted az egész élményjátszóteret patakostul, barlagostul, mászókástul és csúszdástul - és még több kalandban lehet részed!

További információk és ajánlatkérés