Erlebnisalm Mönichkirchen

Miközben a kicsik kitombolják magukat, a nagyok a téli napsütést élvezhetik a kényelmes napozóágyakon – vagy éppen a sok, eredeti hangulatú hütte valamelyikében.

Mönichkirchen a mindent tudó síterület. A kölönösen családbarát pályák mellett, sítúrázásra és hótalpas túrázásra is van lehetőség illetve számos kellemes és barátságos vendéglátó található a síterepen. Téli üdülés, ami üdítőbb már nem is lehetne!

15% kedvezmény az online vásárolt jegyekre a kasszákhoz képest!

Minden, amire a téli szabadságon csak szükség van

A hóbiztos Mönichkirchenben nincs kívánság, ami ne teljesülne. A funpark (felszereltsége: Rail, Jump, éles kanyarok, Butterbox és Crazy Hill) kalandra hív, a hüttéknél a napozóágyakon és a nyugágyakon pedig kikapcsolhatunk, mielőtt a 13,5 kilométernyi, csodás panorámájú pályán visszasiklanánk a völgybe.

Csak lesel!

A könnyű, családbarát pályáknak, a két síiskolának és a Kinderlandnak köszönhetően a legkisebbek is biztos síelőkké válnak. Szállástippünk családok számára: Téli kalandszünet az Alpengasthof Enzianban, mely nem csupán közveltenül a pályák mellet van, de a gyerekenek is nap mint nap kalandos programmokkal kedveskednek itt.

Árak és nyitvatartás a 2023/24-es téli szezonban
Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Mönichkirchen Online-Shop!
Nyitva tartás Tervezett szezonkezdet: 2023. december közepe - a síszezon vége hóhelyzettől függően
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Mönichkirchen-Mariensee
T: +43 (0) 2649 / 20906
E: office@schischaukel.net
I:www.erlebnisalm.com

Megfelelő ajánlat

A kényelmes síelés szerelmesei a panorámapályán élvezhetik a grandiózus kilátást az Alpok keleti peremén. A legkisebbek a gyakorló pályán teszik meg az első kanyarokat. A sítúrázók számára minden hétfőn és csütörtökön a felvonó üzemideje után minden pálya 20:30 óráig nyitva van (ár: 10,50 €, kivéve, ha hóágyúzás van folyamatban).

A pályán túl

Kalandos lesz a hótalpas és téli túra is, főként, ha az 1315 méter magasan lévő Almschaukel kilátóplatformot keressük fel, akár vezetővel is. A sífutók a Wechsel panorámapálya (csatlakozás Mariensee-nél) 60 kilométerén kiváló kilátás mellett bőségesen találnak alkalmat a pihenésre is.

Több információ a Mönichkirchen- Mariensse síterületről