Gyermekek és állatok paradicsoma a Mostviertelben

Az Eßletzbichler családnál a Feldmühleben Purgstall mellett.

Mikor fordult elő utoljára, hogy reggel nagyra tárta az ablakot és egyetlen autó zaja sem hallatszott? Az Eßletzbichler család Feldmühlején megtapasztalhatja a teljes csendet. Gyermekei pedig egy igazi paradicsomot teli kalanddal, játékkal, és sok-sok állattal.

Csak lesel!

Schmusi arról kapta a nevét, hogy nagyon szereti, ha simogatják. Schmusi egy cica. Barátnői, Luna és Flap is azok. Nálunk azonban még sok birka, kecske, nyúl, és tengerimalac is vár rád. Az istállóban azt is szívesen megmutatjuk, hogyan kell etetni és fejni a teheneket. Ez egyáltalán nem egyszerű, de egy kis gyakorlattal hamarosan megkóstolhatsz egy pohár saját fejésű tejet.

Egy ilyen pohár tejtől erős leszel! Irány tehát a játszótér. A mászófalon megtanulhatsz hegyet mászni és a gokarttal nyílként száguldozhatsz. Ha túl meleg lesz, akkor veled együtt feldusszasztjuk a patakot, és igazi duzzasztógátat építünk. Este mindannyian a tábortűz körül ülünk és énekelünk.

A közelben van egy struccfarm, amelyet felkereshetsz a családoddal. A struccok elég nagy madarak. Hosszú lábuk van. Szárnyuk pedig alig. Ezt látva hihető, hogy a madarak a dinoszauruszoktól származnak.

További információk és ajánlatkérés