Borjú etetés után póni lovaglás

A Jagersberger családnál a Ferienhof Salchecken.

A napos, egyedi fekvés sok réttel és erdővel automatikusan nyugalmat biztosít? Nos, ha eltekintünk a tyúkok kotkodácsolásától és a tehenek bőgésétől, akkor igen! A Königsberg melletti családi és biogazdaságban ugyanis nem magányosan száll meg az ember. A kecskéktől a méhekig számtalan állat vár arra, hogy felfedezzék.

Csak lesel!
A tehenek nagyok. Nagyon nagyok. Viszont egészen békések is. Ha megbarátkoztál velük, még meg is etetheted őket, vagy kihajthatod őket a legelőre, és esténként ismét visszaterelheted őket az istállóba.

Rajtuk kívül élnek nálunk tyúkok és törpe kecskék, egy disznó, nyulak, macskák, méhek, és egy póni. Mindegyiküknek van saját neve és jó barátságot köthetsz velük. Emmi nevű derék póninkon még lovagolni is lehet. Vagy elmehetsz Hermi kecskével sétálni - és megmutatod őt a szüleidnek.

A kalandokkal teli nap után biztos megéhezel. Akkor készítünk majd a tábortűznél nyárson sült kenyeret, kvízt rendezünk a gazdasággal kapcsolatban, vagy elfogyasztjuk az erdőben gyűjtött gyümölcsöket. Hogy? Már mind megetted? Akkor lesz szalonna és parasztkenyér Frau Jagersbergertől.

További információk és ajánlatkérés