Tanyasi élmény a nagy tó mellett

Az Erber családnál a Forellenhofon Texingtalban

Gyönyörű régi négyszögletű porta, körben a nyugalmas Mostviertel - és rengeteg állat, amelyekről nagyon sokat lehet tanulni. Az Erber család Forellenhofján a természet - különösen a fejéskor - kézzelfogható közelségben van.

Csak lesel!

Tanulni a szünetben? Csak akkor, ha jól érezzük magunkat közben! Például az istállóban. Még bizonyítványt is szerezhetsz fejésből. Megmutatjuk, hogy honnan jön a tehén teje. Hogy hogyan kell óvatosan, de szorosan meghúzni a tőgyet. És a tej a legjobban frissen fejve ízlik. Egészen édes. A tyúkólban rögtön csenhetsz hozzá egy tojást!

Emellett a horgászat is tartogat élményeket. Ki fogja ki a legnagyobb pisztrángot ebédre? Tavunkban a fürge úszók arra várnak, hogy egy kukacot lógass az orruk elé. És horgászás után rögtön meg is mártózhatsz a habokban.

Itt az ideje kitombolni magad? Rengeteg hely és lehetőség van erre nálunk. Trambulinozás, póni lovaglás, toronymászás, kerékpározás, és még sok más. A nyulak és a kecskék szeretik, ha simogatják őket. És családtagjaidnak remekműveket festhetsz és barkácsolhatsz. Köszönetképp a csodás nyaralásért.

További információk és ajánlatkérés