Gabrium

Egy hely, mely átöleli a világot.

Lehet a Bécsi-erdő szélén pihenni és egyben időutazásra indulni? A Gabriumban St. Gabrielben a Verbita rend szerzetesei kicsit közelebb hozzák hozzánk a nagyvilágot. Tárgyakkal és idézetekkel, melyeket a misszionárius utazásaikról hoznak. Európa, Ázsia, Dél-Amerika és Afrika gondoskodik a lenyűgöző klinkertégla épületben páratlan pillanatokról. Itt semmi sem átlagos. Itt minden nagyon különleges.

Üdvözlet távoli országokból

Az egykori teológiai intézet felújításánál ügyeltek arra, hogy az épület számos eredeti eleme megmaradjon. A kerengő és a díszterem mérete és eleganciája lenyűgöző. A szobák felszereltsége kiváló minőségű és három lakosztály gondoskodik arról, hogy különleges környezetben ismerkedjünk meg távoli országok kultúrájával. Minden emeletet más és más földrésznek szenteltek – színes minták, ízléses részletek repítenek gondolatban messzi tájakra. A park pedig végképp alátámasztja azt, hogy a GABRIUM egy külön világ.

Tippünk kirándulásra: Liechtenstein vára

Aki az út során valami jellemzően osztrákot is meg szeretne tekinteni, annak érdemes ellátogatni a közeli liechtensteini várhoz Maria Enzersdorfba. A meredek feljutásért a csodás kilátás a jutalom Bécsre. Laxenburg kastélyparkja és a Natúrbpark Sparbach pedig ebener Erd´, vagyis nem igényel hegymenetet és így mindkettő könnyen elérhető.

Több információ, kapcsolatfelvétel