Thayarunde-kerékpárút, © Waldviertel Tourismus/Studio Kerschbaum

Gyerekbarát vendéglátóhelyek

A kerthelységben egy nagy kalandjátszótér, játszósarok vagy nyulak és társaik: Itt garantáltan senki sem fog unatkozni; sem az étkezés előtt, sem utána.

Gasthaus Langthaler Emmersdorfnál, © Kurt Pinter

Gasthaus Langthaler Emmersdorfnál

A 3000 m2-es játszótér önmagában egész nap leköti a gyerekeket. Ezen kívül vannak állatok, például lovak, kecskék, nyulak és egy kutya, amelyet mindenképp meg kell simogatni és etetni, miközben a szülőkről bőségesen gondoskodik a konyha személyzete.

Tovább olvas
Gasthaus Zur Wallfahrtskirche Schollachnál, © Andrea Kraus

Gasthaus Zur Wallfahrtskirche Schollachnál

A Zur Wallfahrtskirche vendéglőben minden korosztály számára találhatók játékok, valamint egy nagy játszótér és jobbnál jobb ételek várják a családokat. Itt a felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják az ételt, míg a kicsik kiereszthetik a gőzt. Ideális feltételek egy ízletes ebédhez!

Tovább olvas
A Hochriess Purgstallnál, © GH Distelberger

A Hochriess Purgstallnál

A Hochriess Vadasparkban 45 állatfaj és ízletes házias konyha várja a látogatókat, akik megpihenhetnek és élvezhetik a nyugalmat, vagy megcsodálhatják és megsimogathatják a lakókat. A park ugyanis saját állatsimogatóval rendelkezik nyulakkal és tengerimalacokkal, ahol kedvünkre kényeztethetjük a kisállatokat.

Tovább olvas
Gastwirtschaft Neunläuf Wilfersdorfban, © Gastwirtschaft Neunläuf

Gastwirtschaft Neunläuf Wilfersdorfban

A Gastwirtschaft Neunläuf nagy, árnyas kerthelysége játszótérrel a gyermekek Eldorádója. A szülők pedig mindig szem előtt tarthatják a kicsiket. Az íncsiklandozó ebédet ízletes kávé és süti teszik teljessé.

Tovább olvas
Alpengasthof Enzian Mönichkirchenél, © Franz Zwickl

Alpengasthof Enzian Mönichkirchenél

Az Alpengasthof Enzian saját játszószobával, könyvtárral, nagy játszótérrel, játszóhajóval, játékbiotóppal, úszómedencével és pingpongasztalokkal biztosítja a kicsik szórakozását – és ezzel a felnőttek nyugodt kikapcsolódását.

Tovább olvas
Gasthof Fischerwirt Ernsthofenben, © Fischerwirt

Gasthof Fischerwirt Ernsthofenben

Közvetlenül a Gasthof Fischerwirt nagy kerthelysége mellett találjuk a tettek helyszínét. Ugyanis található itt egy kalandjátszótér mászókákkal, hintákkal, csúszdákkal és mérleghintákkal, ahol egyetlen gyermek sem marad parlagon.

Tovább olvas
Gasthof Haag Haitzendorfban
, © Stefan Rosner

Gasthof Haag Haitzendorfban

Nem csak a kicsik körében népszerű a nagy játszótér saját állatsarokkal, ahol kecskék, nyulak és társaik csillogtatják meg a gyerekszemeket. Elvégre az ételek ízletesek – állatokat simogatni pedig mindenki szeret.

Tovább olvas