Kaland minden időben

Ferienstadl Hammerau

A Göstling an der Ybbs melletti hegyoldalban (Hochkar) álló porta kalandok és élmények egész sorával, többek között állatsimogatóval és 100 m2-es beltéri játszótérrel várja vendégeit. Garantáltan senki sem fog unatkozni: szamaragolás, ribizlievés, trambulin szerepel a Ferienstadl Hammerau programján.

Birkaszámolgató elalvás előtt:
A szobából is beleshetsz az istállóba 

A Ferienstadl Hammerau valóban rendkívüli létesítmény. Elég csak a szobákra gondolnunk: kettőnek a padlózatába üveglapot építettek be, amelyen keresztül egyenesen az istállóba lehet látni. De a portához tartozó állatsimogató – ahol juhok, törpenyulak, nyulak, tengerimalacok és macskák élnek – önmagában is nagyszerű élmény. S míg a felnőttek a wellness-részlegben pihennek, a legkülönbözőbb kalandok várják a kíváncsi felfedezőket, így unalomról szó sem lehet.

Élmények házon kívül és belül:
Megannyi kaland esős napokra is

Napközben magad szemezgetheted a ribizlit, málnát, epret és a borsót, este pedig a tábortűz melege hívogat. A nyaralás egyik fénypontja a szamaragolás. Közben rengeteg munka vár rád az istállóban. És ha olykor eleredne az eső, aggodalomra semmi ok: a 100 m2-es beltéri játszótéren pingpongasztal, asztali foci, trambulin, darts, függőágy és nagyméretű hinta gondoskodik arról, hogy szórakozásban ilyenkor se legyen hiány.

További információk és ajánlatkérés