Cinema Paradiso

Mozi

Leírás

Cinema Bar - A kulturális találkozóhely

A Cinema Bar stílusos környezetében egész nap finom borokat és koktélokat, olasz eszpresszót és bárszeleteket szolgálnak fel. Van még társalgózene és nemzetközi újságok. Nyáron a barokk városháza tér közepén lévő kertben üldögélhet.

1. art house mozi Alsó-Ausztriában

Aktuális filmkiemelő minden nap St. Pölten szívében. A programban fesztiválsikerek, amerikai független filmek, kiváló filmek Ausztriából, Európából és a világ többi részéről. A Cinema Paradiso a "Mozi mindannyiunknak" mottó jegyében premierfilmeket, filmkiemelt filmeket, klasszikus reggeliket, gyermekfilmeket, iskolai különkiadásokat, szabadtéri filmfesztivált, a kisgyermekes szülőknek szóló bébimozit és még sok mást kínál. - a klasszikus moziteremben, a Beislkino-ban, ahol a filmnézés közben kulináris élvezeteket szolgálnak fel az asztaloknál, valamint az új Saal3/Club 3-ban, amely teljes értékű moziteremként és koncertek és DJ-vonalak állótereként is funkcionál.

A Cinema Paradiso közvetlenül a Rathausplatzon, St.Pölten központjában található. 5 perc sétára a főpályaudvartól, 10 perc sétára a kulturális negyedtől.

Helyszín & utazás