Kirchberg/Pielach vasútállomás

Vasúti pályaudvar

Leírás

Kirchberg an der Pielach állomás a Mariazelli vasút völgyvonala mentén, az idilli Mostviertelben található. A nosztalgikus fogadóépületben a nagyközönség számára is nyitva álló WC-létesítmény található, és az egész állomás a dirndlibokor jegyében lett megfelelően kialakítva. Az állomáson több mint 40 parkolóhelyet alakítottak ki autók és mopedek, valamint több mint 20 kerékpár számára.

Útvonal-információk

A Mariazelli vasút mentén itt állnak meg a vonatok St. Pöltenbe, valamint Laubenbachmühle-ba és tovább Mariazellbe.
A vasútállomástól nem messze található egy buszmegálló, ahonnan buszjáratok indulnak a falu központjába és Hollensteinbe.

Vasút az állomáson

A "Bahn im Bahnhof" modellvasúti múzeum közel két évig tartó felújítási szakasz után 2019-ben készült el. A Mariazelli vasút hű másolata a Laubenbachmühle-től Erlaufklause-ig tartó völgyvonalon található állomások, alagutak és hidak részletgazdag, részletgazdagon kidolgozott felépítményeivel és szeretetteljes részleteivel varázsolja el a látogatókat.

Tipp : A modellvasút-múzeum látogatása kombinált jegyként foglalható a Himmelstreppe-járathoz a Mariazell-i vasútvonalon. Ez már a Kirchbergbe való utazást is élménnyé teszi.

Dirndl túraútvonal Kirchberg an der Pielachban

Kirchberg an der Pielach piaci városán keresztül egy kényelmes körút a Dirndlrundwegen keresztül a Pielach mentén nyugodt helyekre vezeti a látogatókat, a Dirndl-bokrok mellett, amelyek a helyi Skywalk nevet adták, ahonnan megfelelően élvezhetik a csodálatos kilátást.

Helyszín & utazás

 • Kapcsolat

  Bahnhof Kirchberg/Pielach

  Bahnhofstraße 9
  3204 Kirchberg an der Pielach
  AT

 • Tömegközlekedés
 • Útvonalteverzés a Google Térképpel

  Útvonaltervező Útvonaltervező


 • Térkép
  Hogy lássad ezt a tartalmot, foggad el a sütiket. Frissítsd a sütiket