A „látványok és az élvezetek paradicsomában“: Csúcsjó ínyenctúra a Bécsi Alpokban

Tavasszal, amikor a "Látványok paradicsoma" virágba borul, az a legszebb időszak arra, hogy a Bucklige Welt (ezer domb régióját) Bad Schönau és Krumbach körüli területet gyalogosan, vagy mountain bike-kal felfedezze.

Aludjon a felhők felett, vagy közvetlenül a mountainbike-pályán, élvezze a díjnyertes éttermi és házi kosztot és közben kóstolja meg a regionális finomságokat is: Hogy a csúcsjó ínyenctúrán milyen állomásokra juthat el, azt megtudhatja itt.

Lábai előtt a Paradicsom
Éjszakázzon a természet közepén és tekintsen ki a világra. Ez az álom a Machreich család által Bad Schönauban működtetett Gasthaus Triad Bécsi Alpok ágyban valóra válik. Két franciaágy várja itt a vendégeket faburkolatú, és két hatalmas ablakkal rendelkező szobában, amelyekből lélegzetelállító kilátás nyílik a dimbes-dombos tájra. És mintha még nem volna elég az élvezetekből, a látogatókat a nagyszerű díjnyertes éttermi konyha is elkényezteti.

Az élvezet nyomában
Aki igazán szeretné élvezni a Bécsi Alpokat, az segway-jel, vagy elektromos kerékpárral indul útnak, vagy a Triad vendéglő közelében fekvő golfpályán bizonyítja, milyen nyugodt kézzel bír. Aki jobban kedveli a gyorsaságot, annak a kedvelt mountainbike-útvonalakat ajánljuk, és – Ottner urat a Krumbacherhofból. Ő nemcsak kiváló szakács, aki saját sört is főz, hanem úgy ismeri a túrákat, mint a tenyerét és - természetesen egy csapolt sör mellett - a legjobb bennfentes tippekkel tud szolgálni.

Apropó, még nekünk is lenne három speciális tippünk, hogy mit érdemes megkóstolni: Elsőként Denise Pölzlbauer, Ausztria legfitalabb pékmesterének borkorcsolyáját, aztán a híres blochbergi fagylaltot az eis Greissler bio-fagylaltot, és harmadjára a bad schönaui termelői piacon kapható finomságokat.

Ajánlatok és tippek:

Térkép