Barlangászoknak és repülő-ászoknak

A JUFA Hochkar Sport Resortban Göstling mellett

A Hochkar a kalandorok hegye! Gyomrában egy hatalmas barlang csábítja a fiatal és idősebb kutatókat. A mászóerdőben pedig tényleg repülni tanulhat az ember! És a JUFA Hochkar Sportressortban a családok sok program mellett nyugalomra és pihenésre is lelnek a hamisítatlan természet közepén

Csak lesel!

Hogy néz ki valójában egy hegy belseje? A Hochkar barlangtúrája során kalandor és kutató válik belőled, És mivel a barlangokban igen hideg van, este tábortűz vár a hotelnél mályvacukorral és barlangi történetekkel.

Most repülünk! 14 méterrel a föld felett! A Flying Fox Parcourban megtanulhatod, hogyan repülnek a mókusok egyuk fától a másikig. Természetesen mindezt biztonságosan! A segítők megmutatják neked, hogyan lehet köteleken, deszkákon, és létrákon félelem nélkül, nyugodtan egyensúlyozni. És a végén úgy fogod érezni magad, mint superman!

Odakint esik? Nem számít! Kitobolhatod magad a játszószobában! Az első emeletről saját csúszdán száguldhatsz le a földszintre. Vagy te leszel a tekepálya királya. Esetleg izmaidat erősíted a focihoz, vagy a röplabdához a nagy tornateremben. Este pedig irány a hotel mozija.

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás