Aktív falu a malomban

A JUFA Weinviertel Landerlebnisdorf Seefeld-Kadolzban

Aki az egykori Eselsmehl malomban lakik, ne csodálkozzon, ha reggelente frissen sült kenyér illata terjeng a házban. A molnár-élmény mellett a JUFA Landerlebnisdorf az idilli Pulkau-völgyben a sportok jegyében vár minden korosztályt.

Csak lesel!

A friss kenyér finom. De a saját készítésű kenyér még finomabb. Van egy nagy kemencénk, amelyben te is süthetsz kenyeret. Úgy, mint a molnárok a mesés történetekben. Olvasd el őket a molnár mesesarokban! Nagyon sok mindent megtudhatsz a gabonáról is.

A kenyér erőt ad. És arra szükséged is lesz. Amikor boulder falunkon a szabad mászást gyakorlod, pingpongozol, vagy tekézel. Az egészen aktívak számára van egy saját kis sportcsarnokunk is. A felnőttek közben kikapcsolódhatnak a pihenőben. Szép időben biztosan inkább együtt mentek kerékpártúrára, vagy póni lovaglásra.

Szereted a detektívtörténeteket? Nálunk, a Pulkau-völgyben van egy nagyon híres detektív. A neve Simon Polt. Vele együtt eredhetsz a bűnözők nyomába, és keresheted az elrejtett nyomokat. A végén garantált a meglepetés.  De ezt még nem áruljuk el.

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás