Sport és idill a Thaya partján

A JUFA Waldviertelben Raabs an der Thayaban

Hány órából áll egy nap – hány napig tart a nyaralás? Ezek a kérdések merülnek fel a JUFA Waldviertel által kínált számtalan sport- és szabadidős tevékenység láttán. Aztán a Thaya partján megpihenve élvezhetjük a nyugalmat és a csodás természetet is - és az idő egy pillanatra megáll.

Csak lesel!

Van bicepszed? Nem, az nem egy számítógépes játék, hanem egy izom a felkarodon. Akkor van rá szükség, amikor felfelé kúszol a mászófalunkon (boulder fal). Meg a tekézéshez. De főként a kenuzáshoz a Thayan. Az aztán a kaland! És este röviden beleszagolhatsz gyógynövényes szaunánkba is. Olyan jó az illata!

Ahogy az erdőnek is. Különösen a Thayatal Nemzeti Parkban. Sok olyan állat él ott, amelyeket Ausztriában szinte már nem látni. Smaragd gyíkok, folyami rákok, és a különösen édes vadmacskák. Őket egyébként a vastag, bozontos farkukról ismerheted meg.

A Waldviertel erdei is izgalmasak. Ott egy halálfej! Óriási! És egy hatalmas szív! Kőből vannak, kemény gránitból. Úgynevezett ingókövek ezek, bár egyáltalán nem inognak. Az utolsó jégkorszak után maradtak itt. "Vándorkőnek" is hívják az ilyen köveket. Hogy tetszik?

További információk és ajánlatkérés