Kalandos játszótér, mozgáspark és vízi világ

Az élmények hegye: JUFA Annaberg – az annabergi Ifjúsági Farm

Egy ház és ezernyi kaland: A JUFA Annaberg (Ifjúsági Farm) épületében és környékén mindent megtalálsz, amire egy csúcsszuper nyaraláshoz szükséged van, és még a szüleid sem unatkoznak! Hiszen a lényeg az, hogy te háborítatlanul szórakozhass!

Vidám és nedves kalandok
A JUFA Annaberg (annabergi Ifjúsági Farm) az élmények igazi kincsestára, egyetlen hatalmas kalandpark és játszótér. A mozgásparkból egyenest a beltéri játszótérre, vagy a vízi élményvilágba juthatsz. Akinek még ez sem elég, annak javasoljuk, kukkantson be a sportcsarnokba, ahol tombolni, labdázni lehet és meghódíthatod a mászótornyot is. Ennyi kaland mellett különösen praktikus, hogy a szüleid szórakozásáról is kitűnően gondoskodunk. Ha esetleg keresnéd, valószínűleg a szaunavilágban fogod megtalálni őket.

Kalandos ösvényeken
Azt hitted, ennyi az egész? Még messze nem! Minden domb újabb kalanddal kecsegtet, mint például a Vadak Útján (Weg des Wildes), amelyen egy duzzasztóhoz jutsz el, miközben sok mindent megtudhatsz a régió leggyakoribb vadon élő állatairól. Az ösvény az Ausztria Grand Canyonjának is nevezett Naturpark Ötscher-Tormäuer természeti parknál kezdődik, amely már önmagában is megér egy kirándulást. Ugyanúgy, mint a Schagl-porta, tőlünk nem messze, ahol lovagolhatsz is. Kedvenc túránk azonban az Anna-legelőre vezető „szívecskés” út (Herzerlweg), ahonnét hazaérve mindig kiülünk az Ötscher-grill mellé kolbászt sütni kenyérrel.

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás