Sétáltattál már kecskét?

Üdülés a Karhof portán

A népviseletéről híres Pielachtal közepén található Eggerék portája, a Karhof. A környék kiválóan alkalmas túrázásra, kerékpározásra, a Mostviertel változatos szépségű vidéke kirándulásra hívogat – de izgalmas kalandok várnak a portához tartozó istállóban és mezőkön is.

Ami alól nem bújhatsz ki:
Kecskesétáltatás és etetés az istállóban

Eggerék portáján az istállóban kezdődik a nap. Pontosabban a tyúkólban, ahol te csened el a tyúkok fészkéből a reggelire való tojásokat. Aztán a borjak, disznók és kecskék etetése következik. Nagyon örülnek majd, mert már kora reggel hatalmas az étvágyuk. Ezután kecskesétáltatás szerepel a programban. Igen, nem tévedés: kecskéink nagyon szeretik, ha valaki megsétáltatja őket. Később belekóstolhatsz a pónilovak csutakolásának rejtélyeibe is. Ugyanis, ha van kedved és bátorságod, ez lesz a mindennapi feladatot, amit egyedül fogsz ellátni.

Elő a lasszóval! – Vadnyugat és más kalandok
A Karhof portán nap mint nap számos kaland vár rád a traktorvezetéstől, a szénában ugráláson át egészen a tábortűzgyújtásig. De rengeteg felfedezni való élmény kínálkozik a környéken is, például a pielachi strandfürdőben, ahová a portáról közvetlenül be lehet lépni. Azt is mondhatnánk, VIP fürdővendég leszel! De ellátogathatsz Greenhorn Hill westernfaluba is, ahol cowboyként vagy cowgirlként töltöd el a napot. A községházánál ingyen bérelhető biciklivel felfedezheted a környéket, vagy távolabbra is kirándulhatsz. Biztosan látod már: Eggeréknél mindig történik valami!

További információk és ajánlatkérés