Kenyérsütés, sípfaragás és gyümölcslépréselés

A Höbarten Bioportán mindent magunk készítünk.

750 méter tengerszint feletti magasságban, a Höbarten Bioportán él a Winter család macskáival, nyulaival, teheneivel, juhaival és tyúkjaival. Nemsokára talán téged is vendégül látnak! Idefent nem csak gyönyörű a világ, hanem rengeteg kalandot is tartogat számodra.

Unalomról szó sem lehet: inkább faragunk és tehenet fejünk!
Előfordult már, hogy teheneket tereltél haza a legelőről, és utána meg is fejted őket? Nem? Nos, akkor legfőbb ideje kipróbálni! A Winter család szívesen megtanít rá a Höbarten Bioportán. Azt sem tartják titokban, hogy kell friss gyümölcslevet préselni és sípot faragni. Erwin gazda ezen kívül kitűnő traktoros is. Biztos magával visz egyszer, sőt útközben még azt is elárulja, milyen trükkel lehet legkönnyebben ellopni a tyúkok tojásait.

Höbarten Bioporta a Naturpark Ötscher-Tormäuer természeti parknál
A Höbarten Bioporta az alsó-ausztriai Vas-út mentén, a Naturpark Ötscher-Tormäuer természeti park bejáratánál fekszik. A vidék kiváló túrázási lehetőségekkel, út közben számos megmászható kilátóval várja a felfedezőket. A hátizsákban mindig ott lapul a Winterék saját receptje szerint magad készítette kenyér. Szuper fürdőzésre csábít az Erlauf folyó és a Lunzer-tó, ahol csónakot is lehet kölcsönözni. Aki szívesebben veszi az irányt hegynek lefelé, annak a türnitzi nyári szánkópálya kipróbálását ajánljuk. Amikor este hazaérkeztek, már vár a tábortűz, amelynél kolbászt süthetsz.

További információk és ajánlatkérés