Kincskeresés a biokertben

Kirándulás az egész család számára – többletértékkel: vendégségben a Sonnentor és Styx bioüzemek élménykertjeiben.

Alsó-Ausztriában legsikeresebb üzemei, a Sonnentor és a Styx, mindent kihoz a fűszerekből, amit csak lehet. Természetesen mindeközben az érdeklődőket is szívesen látják. Fedezze fel a bio-világokat, élménykerteket és fűszeroázisokat.

A Sonnentor és a Styx fűszerkertjei kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekességekkel szolgál. Fedezze fel a fűszer- és gyógynövényeket a szabad ég alatt.

Kincskeresés a biokertben
Sonnentor a bioteák és fűszerek sokszínű palettájáról ismert. Zwettlben remek kalandok (Garten-Abenteuer) várják a látogatókat: míg a felnőtt vendégek a Hildegard fűszeroázisát látogatják meg, addig a gyerekek a biokölyök-kertben indulhatnak kincskeresésre, miközben tanulhatnak a teafüvekről és játszhatnak az illatzongorán. A családi kirándulást a fűszer-úton fejezhetjük be.

Vendégségben a fűszereknél és a csokoládénál
A legjobb természetes – állatkísérletektől mentes – biokozmetikai cikkek Ober-Grafendorfból, a Styx cégtől származnak. A felhasznált gyógynövények az ajtó előtt nőnek. A bódító illatú gyógynövények hívogatóan csalogatnak. Édes utóirat: a bio-világ tőszomszédságában álló csokoládémanufaktúra (Styx Schokoladen-Manufaktur) is megér egy látogatást.