MIBEN lehet részem a kedvezménykártyával?

Számtalan kirándulási lehetőség vár Önre!

A „Wilde Wunder Card“ kedvezményre jogosító kártyával ingyenesen látogató számos attrakció. Feltétel: megszállni egy „Wilde Wunder” szállásadónál.

Pancsolás és búvárkodás
Gondtalan vízi örömöket kínál ingyenes belépés mellett számos fürdő a Mostviertelben: Az Ybbs-völgyi sósvizi fürdő Göstlingben, a csúszdával felszerelt Ötscherland szabadtéri fürdő Gamingben, a türnitzi természetes élményfürdő, a mitterbachi szabadtéri fürdő, a Göllerbad St. Aegyd-ben, vagy a szabadtéri fürdő Reitben (Annaberg), a tófürdő Lunz am Seeben, és a Scheibbsben működő fedett fürdő. A mitterbachi szabadtéri fürdőben lehetőség nyílik kipróbálni a búvárkodást is. A JUFA Sigmundsberg (St. Sebastian) és a JUFA Bergerlebnis Resort Annaberg fürdő- és szaunaélményt kínál.

Túra és felfedezés
A természetkedvelő kalandorok a Wilde Wunder Carddal ingyen kutathatják a természetet: A Mendlingtal élményvilág "Auf dem Holzweg-jén", a Leckermoos magaslápban, a palfaui Wasserloch szurdokban, vagy az Ötscher-Tormäuer természeti parkban. Ingyenes felvonóhasználatra van lehetőség az Ötscheren, a Hochkaron, a Gemeindealpen és Bürgeralpen. És még ennél is többet kínál a kedvezménykártya!

Busszal és vasúton fél áron
2012 óta a Mostviertel buszjáraton és a Mariazellerbahn járatain a teljes viteldíj helyett féláron lehet utazni.