Kaland és természet Annabergben

A Wutzl-Hinteregger családnál a Kobichl panzióban

A tomboláshoz sok hely kell. A Kobichl panzióban akad bőségesen. A 400 éves porta körül mindent megtalálnak a gyermekek, ami ahhoz kell, hogy jól kitombolják magukat - a szülők és nagyszülők pedig otthonosan érezhetik magukat.

Csak lesel!

Csak a nagyok vezethetnek traktort? Nem, vannak mini traktorjaink is. Ezzel bátran jöhetsz-mehetsz a nagy kalandjátszótéren, mint egy igazi gazda. Vagy kokartversenyen vehetsz részt a ház körül. A nyári szánkópályán is remek jól lehet csúszkálni! Mászófalunkon megmutatjuk neked, hogyan lehet feljutni a tetejére.

Hol vannak a tehenek? Az alpesi legelőn! Ott igazán jó füvet esznek. Ezért olyan finom nálunk a tej és a sajt. És hogy milyen szép egy ilyen alpesi legelő, azt magad is megnézheted. És megtapasztalhatod a csodaszép természetet. Azt is megmutatjuk, hogyan lehet duzzasztógátat építeni a patakon.

A lovak nem mindig nagyok! A mini-pónik egészen kicsik. Várnak ráh, hogy elvidd őket sétálni, vagy felpattanj a hátukra.

Majd' elfelejtettem! A Kobichl panzió a Jochi-Höfeabenteuer programsorozat 11 állomásának egyike! Kövesd a kis lovat izgalmas túráján és fedezd fel az Annaberg környékét!

További információk és ajánlatkérés