Fürdőzés, tombolás, borjú simogatás

A Kurz család gyerekfarmján, Waldhausenben

Egy farm gyerekeknek - életnagyságban! A Kurz családnál minden a valóban izgalmas családi nyaralás körül forog, amely során kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a vidéki életet. Például friss pisztrángokkal saját tavunkból.

Csak lesel!

Strandolni egy szigeten, mint Robinson Crusoe - nem volna rossz! Fürdőtavunk nem csak vízi csatákhoz és a sznorkelezéshez ideális. A sziget közepén sátorozhatsz, és megtanulhatod, hogyan kell halat fogni! Ezeket aztán este megsütjük a saját grillkunyhónkban.

Kukkants be hatalmas játszópajtánkba - ide csak gyerekek jöhetnek! Itt mászhatnak a hegymászók, és a babáknak még saját babakonyhájuk is van. A paprikajancsink csak neked hatalmas színházat fog bemutatni. Odakint versenybe szállhatsz a gokarttal a pedálos traktorral szemben. Vagy megtanulhatsz igazi, nagy traktort vezetni.

Psszt! A borjaknál egészen csendben kell lenni! Farkaséhesek! Megmutatjuk, hogyan kell őket helyesen etetni. És talán jelen lehetsz egy kisborjú születésénél is. Az állatsimogatóban a csüngőhasú sertés az abszolút sztár.

További információk és ajánlatkérés