Ahol a szőlőhegyen lámák élnek

A Maresi vendégházban

A Maresi vendégház a JUFA Weinviertel Hotel közelében az Eselsmühleben található, így minden nap garantáltan kalanddá válik. Nem csoda, hiszen itt naponta új, izgalmas meglepetés vár rád, mint például egzotikus lámatúra, kenyérsütés Karllal, vagy kocsikázás a csodálatos pincesoron.

A boldogság…
… nem csak lóháton lakozik. Legalább is a Maresinél nem. Hanem a szőlőskertekben tett vezetett lámatúrán is. Egy tipp neked: Vigyél magaddal egy kis jutalomfalatot a lámádnak, akkor nyomban barátok lesztek, és kezdődhet az egzotikus kaland a csodaszép Pulkau-völgybe! Ugyanilyen izgalmas: A rettenetesen izgalmas pincesori túra, amely a a legmélyebb föld alatti bugyorba vezet.

Pékből kocsis, túrakerékpáros
Akinek mindez még nem elég, az Karlnál, a péknél megtalálja számítását, mert ott nem csak finomakat ehetsz, de te magad sütheted meg saját kenyered. Nagyon pompásan hangzik. És az is. A Maresi azomben nemcsak gyermekbarát, hanem éppen annyira kerékpárosbarát is, hiszen a vendégház közvetlenül a legkedveltebb útvonalak mellett fekszik. Kerékpárral kényelmesen elérhető a szabadstrand is. Ott minigolfozhatsz, játszhatsz pit-patet, és felfedezheted a kalandjátszótereket. És mindennek a tetejébe kocsiról élvezheted még egyszer a szőlőgegyeket. Jó szórakozást kívánunk!

További információk és ajánlatkérés