Kalandok a farmon és az istállóban

Az Oberschönbichl farmon

Boxhoferéknél a Oberschönbichl farmon az istállói munka és a gokartverseny közben egészen megizzad az ember. Szerencsére a farm saját úszómedencéje frissítő lehűlést tartogat az olyan bátor kalandoroknak, mint amilyen te vagy.

Nyerd el az istálló-érmet!
Az Oberschönbichl farmon Pia és Paul már kiérdemelték a maguk istállói aranyérmét. Ezt akkor kapod meg, ha ugyanolyan szorgalmasan segítesz az istállóban, mint ők ketten. De ez nem is olyan egyszerű, mert a nagy játszótér, a klassz úszómedence, vagy az óriás trambulin igencsak elvonják a figyelmet a munkáról. És természetesen az édes cicák, nyulak, törpekecskék és a szelíd kutya, akik legszívesebben egész nap csak hozzád bújnának.

Ahol a szülők pihennek, és a gyerekek grilleznek
Míg szüleid a ház körül sok kényelmes helyet találnak a pihenéshez, te pont az ellenkezőjét teheted. Gokarttal száguldozhatsz a farmon, pingpongozhatsz, vagy felfedezheted a hegyet a pedálos traktorral. Ettől jön meg az étvágy, de szerencsére már gyümölcsfák és különféle termő bokrok várnak téged egy kis nassolásra, mielőtt este az idilli grillezőhelyre mennénk. Természetesen van egy tökéletesen felszerelt játszószoba és rengeteg úti cél is a kirándulásokhoz, mint pl. póni lovaglás, állatpark, vagy sínbicikli, így biztosan távol marad az unalom!

További információk és ajánlatkérés