Törpekecskék és póni lovaglás dunai kilátással

A Wiesinger család „Pichelbauerje“ St. Martinban

Hogyan válnak apróvá a mindennapi problémák? Ha odafentről a magasból letekint az ember a Dunára, az Erlauf és az Ybbs völgyére. Itt fekszik - rétek és erdők által övezve - a Pichelbauer. A Wiesinger család sok szeretettel ügyel arra, hogy Ön és gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt.

Csak lesel!

Láttál kelni pizzát? Ne a reggeli kelésre gondolj, hanem arra, ahogy a tészta megnő az élesztőtől. Ezt nevezzük "kelésnek". Együtt nagyon klassz pizzákat süthetünk. Sokkal finomabbaj, mint a fagyasztottak. És ha van kedved a tábortűzhöz, akkor rendezünk egy remek grillestet. Saját szedésű málnával desszertként.

De a sok állat is éhes! Segítesz nekünk megetetni és gondozni őket? Megmutatjuk, melyik állat mit eszik a legszívesebben. De akár a pónikkal ki is lovagolhatsz. Vagy jársz egy kört az édes törpe kecskékkel. Örülni fognak neked, még ha mekegésük morgolódásnak tűnik is.

Hogyan éltek vajon a régi lovagok? Az Aggstein romoknál megnézheted, hol laktak a régi rablólovagok. Kifeszítettek régen egy láncot a Duna fölé, és kirabolták a hajókat! Ma már sokkal békésebb környék a Duna. Nagyon jól lehet biciklizni a folyó mentén, és csodás kirándulásokat lehet tenni.

További információk és ajánlatkérés