Lovag, paripa, ribizli

Az Eichberger családnál a St. Annahofon Rapottensteinban

A kora reggeli felkelást legszívesebben átaludná az ember! Mert a fenséges illatú cirbolyafenyő ágyakban az Eichberger családnál a St. Annahofon, olyan jól lehet aludni, mint még soha- Ez az idilli farm a sok lovával ideális hely a felejthetetlen családi nyaraláshoz.

Csak lesel!

Arielle nem sellő, hanem a mi haflingi kancánk. Tudod-e, miről lehet megismerni a haflingi törpelovat? Világos sörényük van és aranybarna szőrük. De vannak még arab lovaink is. Csodásak és kecsesek. És ír tinker lovak is - szép hosszú szőrrel a csüdjükön! És mindegyikük nagyon várja, hogy kilovagolj rajtuk!

Szeretnéd magad úgy érezni, mint egy lovag? Akkor gyere velünk lóháton a Rapottenstein várhoz. Nagyon vastagok a falai, de van benne tömlöc és csodaszép kemenáták is - így hívták korábban a várkisasszony szobáit!

A kis cowboyokat esténként tábortűz várja, és közös sütögetés!

Most mindenki megéhezett! Még jó, hogy ilyen sok gyümölcsfánk van! És ilyen sok málna, szeder és ribizli! Megmutatjuk, hogyan készül az almából a csodálatos almalé! És ha csak egy kis falatozásra támad kedved, akkor készíthetünk közösen zsemlét, vagy süteményt tönkölybúzából. Például egy ribizlitortát!

További információk és ajánlatkérés