TŰŰŰ-TŰŰŰ! Üdülő-pályaudvar Ötscherlandban

A Nutz család üdülő apartmanjaiban a wienerbrucki pályaudvaron

Ahol több mint 100 évvel ezelőtt a jóvágású császári és királyi állomásfőnök füttyszóval állította meg a Mariazelli Vasút nagy gőzmozdonyait, ma családbarát üdülőlakások sorakoznak. Tapasztalja meg a valódi vasúti romantikát a fenséges Ötscherland közepén.

Csak lesel!

Képzeld el, hogy autó helyett egy igazi, nagy vonat áll meg közvetlenül a te szobád előtt, és visz magával a legjobb kalandokra. Vagy egyenesen haza mész vele. Hiszen míg a többi utasnak még tovább kell mennie, te mindenki csodálkozására egyszerűen besétálsz a pályaudvar épületébe – merthogy pontosan ott laksz.

Természetesen nem csak vágányok vannak a laknál, hanem saját kert, fűszernövényekkel, zöldséggel és egy játszómezővel, s a grill mellett még külön tűzrakó hely a tábortűznek. És mindezek után magad választhatsz: Leereszkednél a mély, vad szakadékba, az Ötschergräbenbe, vagy inkább hegyet másznál? Geocoachinggal és túravezetéssel együtt.

A keskeny nyomtávú vasút és a túra után: Mi lenne, ha lovagolnánk egyet? Sok kedves szomszédod van, akik hátukra vesznek. A Schaglhof lovardánál ugyanis haflingi kislovakat tenyésztenek. Megtanulhatsz lovagolni egy szelíd kancán, és van sok édes csikó is.

További információk és ajánlatkérés