Wellness a nagyoknak, állatgondozás a kicsiknek

Az Ebenbauer Bioportán minden megvan, ami a tökéletes nyaraláshoz kell.

A mostvierteli Ebenbauer Bioportán minden elképzelhető – kivéve az unalom. Mézpörgetés, traktorozás, békafogás szerepel a programban, mielőtt megkóstolnád a házi készítésű finomságokat. A két kalandor, Pia és Paul, lelkesedtek mindezért. És te?

Ezerféle újdonság: gőtefogás, mézpörgetés
Az Ebenbauer Bioportán pajkos cicák, Benni, a játékos kedvű kutya, tyúkok, juhok, tehenek várnak – és rengeteg izgalmas kaland. A ház előtti tóban lehet gőtét és békát fogni, illetve csónakázni. S míg te az istállóban segédkezel, a szénabálákon ugrálsz vagy a traktoron zötykölődsz, addig szüleid a szaunában izzadhatnak egy jót. Vagy ott a fitneszterem, ahol mindannyian levezethetitek a felesleges energiátokat. Ugyanerre alkalmas a porta saját gokartjai és a kalandjátszótér is. Tippünk: feltétlenül próbáld ki a mézpörgetést!

Kalandos kirándulások: túrák, sziklamászás, szánkózás a Mostviertelben
Az Ebenbauer Bioporta környékén kitűnő túra- és sétautak várnak a Schobersberg és Wiesberg oldalában. Meredekebb szakaszokat kell leküzdeni a buchenbergi sziklamászó parkban és állatkertben (Kletter- und Tierpark Buchenberg) vagy az opponitzi szurdok-útvonal bejárásakor, ahol természetes szánkópálya is várja a száguldásra vágyó kalandorokat. Felejthetetlenül szép pikniket költhetünk el a panoráma-útvonalon (Panoramahöhenweg), az út mentén parasztgazdák kínálják helyben termelt, készített termékeiket. Ezt a lélegzetelállító kilátást nem szabad kihagyni, de az elemózsiás zacskóban mindig legyen néhány magunk sütötte fánk!

További információk és ajánlatkérés