6. nap

Action Parcours akadálypálya. A Waldviertelben a siker kulcsa számít

A 6. napon sincs pihenés. A pezsgő hangulatú „Action Parcours“ próbára teszi a résztvevők gyorsaságát, ügyességét, de a szerencse sem árt. Aki megtalálja a siker kulcsát, orrhossznyi előnyre tesz szert. Az utolsó napon se fognak unatkozni.

The Challenge

Végül, de nem utolsó sorban: A Waldviertelben a 6. napon minden kiderül. A helyes kulcs először fellendíti, majd hirtelen a mélybe rántja a csapatokat, hogy végül olyan gyorsan, ahogyan csak a karok bírják, elérjék a célt. De vigyázat: „kulcs“ nélkül nem lehet eljutni a következő feladatig. Ezzel nem árultuk el sokat – de nem is volt szándékunkban! Ne legyen túl könnyű a résztvevők dolga. Annyit mégis elárulhatunk, hogy a helyszín ezúttal a természeti környezetéről nevezetes Dobrai-víztározó és egy kísértetjárta rom. Győzzön a legjobb csapat!

The Place

Megszámlálhatatlan patak, folyócska és tavacska teszi változatossá a tájat Alsó-Ausztria legészakibb régiójában, a Waldviertelben. Végtelennek tűnő erdőségeken át sok-sok turistaút visz. A Duna és a cseh határ közti vidék konyhaművészete is páratlan ízélményeket nyújt: a Waldviertel kulináris követei a mák, a ponty és a burgonya felhasználásával készülő ételek, amelyeket mindenféleképp érdemes megkóstolni.