Hogy lássad ezt a tartalmot, foggad el a sütiket. Frissítsd a sütiket

Beat the Challenge – 6 days, 6 places

Négy nemzetközi influencer-csapat fogadja a kihívást: 2021. június 5-12. között bejárhatja Alsó-Ausztriát és nyerhet országa nevében.

Ugye merész, kíváncsi, kreatív vagy és főképp égsz a vágytól, hogy megfelelj egy olyan kihívásnak, amilyen még sohasem volt Alsó-Ausztriában? Nyolc influencer vállalkozik erre és harcol a győzelemért.

A „Beat the Challenge – 6 days, 6 places“ programban négy kalandvágyó csapatot hívunk meg Alsó-Ausztriába: Németország, Szlovákia, Csehország és Magyarország két-két versenyzőt állít ki, akik hazájukért küzdenek.

Hogy teljesítenek a csapatok?

Itt megnézheted, hogy ki vezet. A csapatok naponta, helyezésüknek megfelelően 1-4 pontot kapnak.

1.hely            4 pont
2.hely            3 pont
3.hely            2 pont
4. hely           1 pont
 

Amelyik csapatnak a 6. nap végén a legtöbb pontja van, nyeri meg "országának" a versenyt. 

 

TEAM
HU

TEAM
SK

TEAM
CZ

TEAM
DE

1. nap Mostviertel 4 3 2 1
2. nap Duna mente 4 3 2 1
3.nap  Bécsi-erdő 3 4 2 2
4.nap  Bécsi-Alpok 1 3 4 2
5. nap Weinveirtel 3 3 4 2
6. nap Waldviertel 4 2 3 1
ÖSSZESÍTÉS: 19 18 17 9

 

6 days – 6 places

Egyáltalán nem lesz egyszerű a verseny, hiszen nap, mint nap furfangos feladatok várnak a csapatokra, akiket ezekről mindig csak előző este tájékoztatnak. A kihívások a lehető legváltozatosabbak! Teljesítésükhöz meg kell látogatni hegyeket, tavakat, szőlőskerteket, romokat, folyók mentét, kastélyokat, borospincéket, kerteket, pincesorokat és erdőket. Van, ahol gyorsaságra, van, hol kreativitásra, minőségi versenyzésre vagy éppen pontgyűjtésre van szükség. A csapatok Alsó-Ausztria mind a hat turisztikai régióját felkeresik:

Minden lehetséges – csak egy dolog biztos:

Mindenképpen feledhetetlen élmény vár a csapatokra és követőikre egyaránt. Mindenkit lelkes szurkolásra buzdítunk – ünnepelje kedvenc csapatát a szociális média csatornáin! #beatthechallenge2021

Egyébként: a győztes csapat 2021. június 11-én, a Recap-Event keretében Gartensommer-Stadt Langenlois-ban nyeri el jutalmát!

Hogy minden résztvevő minden feladatra a legjobban felkészülhessen, arról az egyes csapatok partnerei gondoskodnak:

Németország csapata:


Csehország és Szlovákia:
 

Magyarország támogatója:
 

Mobilitási partner

Az egyik kihívás helyszínéről a következőig mobilitástámogatónk, az Opel szállítja legújabb modelljeivel a csapatokat.
A csapatok egyik kihívástól a másikig mobilitási partnerünk, az Opel legújabb modelljeivel közlekednek. Az Opel az olyan innovációkat, amelyek korábban csak kevesek számára voltak elérhetőek, mindenki számára elérhetővé teszi. Ez a hozzáállás és az ezzel járó kihívások szilárdan beépültek az Opel márka DNS-ébe. Amikor az Opelnél új, áttörést jelentő technológiákat fejlesztünk ki, az is a mi feladatunk, hogy mindenki számára biztosítsuk azok előnyeit.