Key Visual Wachauer Eselabenteuer, © Niederösterreich Werbung/Stefan Fuertbauer

Állati jó túrák

Aki lámákkal, alpakákkal és szamarakkal indul túrázni, az nem csupán a csodás természetet élvezheti, hanem bundás kísérőivel is barátságot köthet.

Hop, hop, gallop!, © Hippo Campus

Hopp, hopp, galopp!

Deutsch Haslauban lovak kísérik el sétáján. A vezetett túra során felváltva vezetgetheti vagy megülheti a lovat. Majd egy egészséges gyümölcskóstolás következik a családbarát és kalandokat ígérő gazdaságban.

Tovább olvas
Vegyen részt egy szamárszafarin!, © Naturparke Niederösterreich/Robert Herbst

Vegyen részt egy szamárszafarin!

A Buchenbergi Natúrparkban egy szamárszafari során sok mindent megtudhat ezekről a kedves fülesekről. A túrázás mellett bőven van idő és lehetőség egy kis simogatásra és számos, állatokhoz kötődő élményre.

Tovább olvas
Kóboroljon szamarakkal a Wachauban!, © Niederösterreich Werbung/ Stefan Fuertbauer

Kóboroljon szamarakkal a Wachauban!

A wachaui szamárkaland során nem csak szamarakkal lehet vándorolni, hanem szamárvezetői jogosítványt is lehet szerezni. Ábrahám, Bonifác, Frederik, Fridolin, Kazimír, Szokratész, Stanislaus és Willibald Önre vár!

Tovább olvas
Kísérjenek kecskék utadon!, © Vera Bubich

Kísérjenek kecskék utadon!

Fiatalnak és idősnek egyaránt nagy élmény kecskékkel együtt túrázni Ried/Riedersbergben. Az aranyos stájer foltos kecskék kantár nélkül is vezethetők a dús réteken és a csodás tájon keresztül.

Tovább olvas
Bild Wildpark Ernstbrunn: Spaziergang mit einem Wolf, © Rooobert Bayer@WolfScienceCenter/vetmeduni Wien

Farkassal sétálhat a vadasparkban

A felnőtt (18 évesnél idősebb) túrázók számára lehetőség nyílik arra, hogy farkas társaságában sétáljanak az Ernstbrunni Vadasparkban. A kísérő a farkast kiképző hölgy lesz, aki érdekességeket is mesél a farkasok viselkedéséről.

Tovább olvas