Csehország csapata

Eliška

timetofit

Eliska egy 28 éves prágai lány, aki imádja a természetet, a sportot és a kalandokat a Holdig és vissza. Szívesen túrázik a hegyekben,  hódít meg gleccsereket és a fotózás is a kedvenc hobbija. Az utazás szerelmese, több mint 40 országban járt már. A közösségi médiában az a küldetése, hogy mindenkit arra inspiráljon, hogy menjen ki a szabadba, és időt töltsön a gyönyörű természetünkben.

3 dolog, ami nélkül nem teljes az életed: 

Kaland, a fényképezőgépem és a két kutyám.

Életed dala: 

Nagyon nehéz csak egy dalt választani. Nagy rajongója vagyok az instrumentális elektronikus zenének. A kedvenc előadóim Paul Kalkbrenner és Jon Hopkins - imádom őket, és egész nap tudnám hallgatni. Ilyenkor mindig jókedvre derülök és a munkámra is jobban tudok koncentrálni.

Állati éned: 

Kutya, de valószínűleg azért, mert kettő kutyám is van.

Miért veszel részt a „Beat the Challenge“versenyen: 

Szuper ambiciózus vagyok, és imádok nyerni. Ezért nagyon szeretem a kihívásokat. Emellett szeretem a kalandokat és szívesen töltök időt a természetben. Ráadásul Ausztria a kedvenc országom, és alig várom, hogy új helyeken járjak.

Lucie

luciemin

Lucie tele van energiával és pozitív hozzáállással, és mindenféle sportot szeret űzni. Főként CrossFit-edzőterembe jár, de a természetben is szeret mozogni. CrossFit-edzőként és táplálkozási tanácsadóként nemcsak a táplálkozással és mozgással kapcsolatban ad rengeteg tippet közösségének, hanem mindent megtudhatnak tőle az egészséges életmódról és gondolkodásmódról is.

3 dolog, ami nélkül nem teljes az életed: 
Aktívnak lenni, kávé, mogyoróvaj.

Életed dala: 
Run The World (Girls) Beyonce-től

Állati éned: 
Farkas vagy pillangó

Miért veszel részt a „Beat the Challenge“versenyen: 
Szeretek utazni, új helyeket felfedezni és új embereket megismerni. Emellett szívesen belevetem magam a kihívásokba, mivel nagyon ambiciózus és igazi csapatjátékos vagyok.

Támogatóink

Az ALPINE PRO, egy cseh sport- és outdoor ruházat-, valamint cipőgyártó, mely 2009 óta a cseh olimpiai csapat büszke felszerelője.