Kastély az Eisenstraße mentén

Királyi nyaralás

A modern, 4 csillagos kastélyhotel a 17. század óta tekint le Waidhofen an der Ybbs történelmi városára. Pihentető órákat tölthetünk el benne wellness-szel és közben megtervezzük a következő kirándulást, de még előtte belefér egy masszázs.

A 650 m2-es kastélyfürdőben kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk, mielőtt elindulunk, hogy felfedezzük a Welt des Eisens-t, a vas világát vagy a vadregényes Mendlingtal-völgyet. A sportolásra vágyók tágas edzőteremben edzhetnek, az ínyencek megkóstolhatják az étteremben a régió ízeit, a gyerekek és a fürdőzést kedvelők pedig vidáman lubickolhatnak a kastélyparkban kiépített 10 000 m2-es medencében, amihez egy strandröplabdapálya is tartozik.

Lazítás fejedelmi módon:

  •  fedett medence beépített pezsgőfürdővel
  • finn szauna, gőzfürdő, tepidárium és szanárium (bio szauna)
  • Kneipp-medence és élményzuhanyok
  • ingyenesen használható medence a parkban
  • részleges és teljes testmasszázs, shiatsu, forró köves, aroma és mézes masszázsok
  • 160 m2-es fitneszterem az erőnlét és az állóképesség fejlesztésére

 Megérkezés, kikapcsolódás, élmények

A mézzel és aromás olajokkal végzett nyugtató masszázsok ideálisan ellensúlyozzák a stresszes mindennapokat. A gyógynövényes bélyegzőmasszázshoz illatos vadnövényeket használnak, a csodálatos mély relaxációs masszázs lehetővé teszi, hogy hosszú időre kikapcsolódjunk, és segít visszanyerni az elveszített erőnket, ha egy kicsit tovább időztünk a teraszon található naplemente bárban.

Kastély az Eisenstraße mentén