Fedett fekvőhelyek a Therme Laa Hotel & Spa-ban, © Therme Laa

Megérkezni és elmerülni

Termálfürdő és wellness-üdülés a javából: Kapcsoljon ki egy wellness-üdülés alatt és kényeztesse magát.

Spa – „Sanus per aquam“ – egészség a víz által. Súlytalanul lebegni a revitalizáló termálvízben, relaxálni a jóleső szaunában, átélni a teljes ellazulást a masszázs során. Alsó-Ausztria termál- és wellness-oázisaiban elfelejtheti a hétköznapok rohanását. Semmi kapkodás, semmi kötelezettség – csak a színtiszta pihenés.

Merüljön el az érzékek világában – a víz minden élet eredete és a világ legrégebbi gyógyító szere. Kényeztesse testét és lelkét a termál- és wellness-szállodákban, szaunázzon kellemes környezetben, miközben élvezi az alpesi táj, a csodás szőlőhegyek vagy a szelíd lankák látványát. Az individuális kezeléseknek és a nyugalmi zónáknak köszönhetően felszabadíthatja energiáit, fokozhatja jó közérzetét és életkedvét.

A szépségápoló kezelések gondoskodnak arról, hogy tetőtől talpig ragyogjon, és a mindennapokat elfelejtvén jól érezze magát. A tökéletes üdülés része a gasztronómia, ami nem hagy kívánnivalót maga után. Színvonalas kényeztetés és ellazulás, ezt kínáljuk Alsó- Ausztriában, ahol a pihenés és a kikapcsolódás is otthonra talál.

Megérkezni és feltöltődni – Wellness a hotelben

A wachaui barackos kezeléstől a rizlinges luxuskezeléseken át a tisztító ametiszt-gőzfürdőig és az egészséges bioszaunáig: Alsó-Ausztria legszebb termálfürdős szállodáiban – természetesen a csodás Ötscher vagy a Duna látványát is élvezve – teljes egészében feltankolhatja testét, szellemét és lelkét.

Szállodák wellness részleggel