Kerékpározás csomagszállítással

Gondtalan, könnyed kerekezés – minden tehertől megszabadulva.

Az igazi mountainbike-élmény kihívásokkal tűzdelt, a kedélyes kerekezéshez viszont könnyedségre van szükség. A nehéz csomag csak akadályoz ebben! Ezért átvesszük a csomagjait – és mindig Ön előtt járunk velük.

Szívesen ismerkedik kerékpáron új tájakkal, emberekkel? Akkor a változatos tájakat felvonultató Alsó-Ausztriában éppen jó helyen jár – akár „kilométereket gyűjt”, akár nehezebb mountainbike-terepekre kíváncsi, vagy csak szeretné kedélyesen biciklivel bejárni a vidéket.

Könnyed kerekezés & mountainbike-ozás Alsó-Ausztriában

Meggyőződésünk, hogy a kerékpározást nem szabad akadályoznia semminek, hogy így gondtalan, könnyed természeti élményben lehessen része a bringásoknak. Ezért vállaljuk csomagjainak átszállítását egyik szálláshelyről a másikra. A kevesebb súlynak köszönhetően megnő a mozgástere! Csak azt vigye magával a hátizsákban, amire a napi útszakasz során szüksége lesz. A többi csomag este a szálláshelyen várja Önt.

Gyors szervezés!

Csábítóan hangzik? A legérdekesebb útvonalakon már meg is szerveztük a csomagszállítást. Csak taposson bele a pedálba, kapcsoljon nagyobb fokozatba, majd a zubogó patakokat és lankás szőlőültetvényeket maga mögött hagyva fékezzen a kiszemelt fogadó vagy borozó előtt!