Kerékpárutak gyerekeknek

Kerékpárutak és kerékpározás gyerekekkel és fiatalokkal Alsó-Ausztriában: egészséges outdoor kirándulások – gyerek kerékpárutakon és családbarát szakaszokon.

Izgalmas kerékpárutak egy kiránduláshoz gyerekekkel: Alsó-Ausztria családi kerékpárútjai egyszerűen és biztonságosan betekerhetők. Ezért a gyerekek 6 vagy 12 éves kortól szívesen nyeregbe szállnak itt.

A gyerekek számára alkalmas családi szakaszok az út mentén található szórakoztató és akciódús megállóknak köszönhetően még a tini pedállovagoknak sem unalmasak.

Könnyű szakaszok felfedezésre várnak
A tematikus útvonalak vidám parasztudvarokhoz, izgalmas múzeumokhoz és még több kalandhoz visznek pl. szabadstrandokon vagy görkorcsolya pályákon. Mindegy, hogy a „szuper alagút-túrát“ vagy egy MTB-útvonalat járunk-e be, egy biztos: A gyerekeknek szóló útvonalak 6, illetve 12 éves kortól könnyű és biztonságos útvezetéssel rendelkeznek. Ennek természetesen a felnőtt tekerők is örülnek. A családi kerékpárútszakaszok a forgalomtól távol, aszfaltozott és széles utakon haladnak. Itt megerőltető emelkedők nélkül juthatunk el várakhoz vagy állati kalandokhoz. Az út menti vendéglőkben pedig gyorsan újra tölthetjük tankjainkat.

Kerekpárutak gyerekeknek

Vízi örömök az útszakasz mentén!, © Leo Himsl

12: A Lajta mentén

Az olyan folyók mentén kerekezni, mint a Lajta, igazán jó ötlet! Alig vannak emelkedők és a parton találni olyan szakaszokat, ahol megmártózhatunk,…

Tovább olvas