Thayarunde-kerékpárút, © Waldviertel Tourismus/Studio Kerschbaum

Kerékpárutak gyerekeknek

Kerékpárutak és kerékpározás gyerekekkel és fiatalokkal Alsó-Ausztriában: egészséges outdoor kirándulások – gyerek kerékpárutakon és családbarát szakaszokon.

Izgalmas kerékpárutak egy kiránduláshoz gyerekekkel: Alsó-Ausztria családi kerékpárútjai egyszerűen és biztonságosan betekerhetők. Ezért a gyerekek 6 vagy 12 éves kortól szívesen nyeregbe szállnak itt.

A gyerekek számára alkalmas családi szakaszok az út mentén található szórakoztató és akciódús megállóknak köszönhetően még a tini pedállovagoknak sem unalmasak.

Könnyű szakaszok felfedezésre várnak

A tematikus útvonalak vidám parasztudvarokhoz, izgalmas múzeumokhoz és még több kalandhoz visznek pl. szabadstrandokon vagy görkorcsolya pályákon. Mindegy, hogy a „szuper alagút-túrát“ vagy egy MTB-útvonalat járunk-e be, egy biztos: A gyerekeknek szóló útvonalak 6, illetve 12 éves kortól könnyű és biztonságos útvezetéssel rendelkeznek. Ennek természetesen a felnőtt tekerők is örülnek. A családi kerékpárútszakaszok a forgalomtól távol, aszfaltozott és széles utakon haladnak. Itt megerőltető emelkedők nélkül juthatunk el várakhoz vagy állati kalandokhoz. Az út menti vendéglőkben pedig gyorsan újra tölthetjük tankjainkat.

Kerekpárutak gyerekeknek