Erlebnis Raxalpakas

Természeti élmény, Állati élmények

Leírás

A gyönyörű Reichenau an der Raxban lévő farmunkon élünk, és megvalósítottuk álmunkat az alpakatenyésztésről. A bújós négylábúak békés kisugárzása csodálatosan ellazít, és elfeledteti a mindennapokat.

A gyönyörű Rax havas hegyvidék tökéletes helyszín a vezetett alpaka túráinkhoz. Az útvonalat előre megbeszéljük a vendégekkel, és a vendégek kívánságaihoz és fizikai adottságaihoz igazítjuk. Így a fiataloktól az idősebbekig nagyszerű élményt nyújt az alpakákkal való túra. Az ismerkedés és a társállatokról szóló magyarázatok után kezdődik a túra, amely körülbelül 1 ½ órán át tart. Ezt követően szeretettel meghívjuk Önt a farmboltunkba, hogy megismerje és megszeresse alpakka termékeinket.

Míg heréltjeink várják a látogatókat, sétákat, fotózási lehetőségeket és rendezvényeket, addig kancáink szeretettel gondoskodnak utódaikról, és élvezhetik jól megérdemelt pihenésüket a buja virágos réteken.

Amit kínálunk: egész évben túrák, holdfényes túrák, fotózások esküvőkhöz vagy reklámokhoz, rendezvények klubok és cégek számára és még sok más.

Az alpakka termékek választéka a cipőtalpbetétektől és zokniktól kezdve a fejfedőkig terjed, többek között a pólóktól a paplanokig, a szappanoktól a ponchókig. Állataink alpaka gyapjának lenyűgöző és sokoldalú tulajdonságait számos különböző termékben használják - győződjön meg róla saját szemével!

Hagyja, hogy állataink elvarázsolják Önt! Várjuk a látogatását!
Őszintén a Siwatz család és a Raxalpaka család

Kérjük, foglaljon előzetesen telefonon!
Mario Siwatz +43 676 606 9944
Doris Siwatz +43 664 222 3609

Elhelyezkedés
  • tömegközlekedéssel elérhető

Helyszín & utazás