Látnivalók és úti célok

A sok érdekességet felvonultató élményvilágoktól a történelmi emlékhelyeken át a látványkertekig és romantikus pincesorokig: Alsó-Ausztria látnivalói változatosabbak nem is lehetnének!

Tippek kikapcsolódáshoz Alsó-Ausztriában

Fedezzen fel újdonságokat, tárjon fel kincseket vagy egészen egyszerűen élvezze a szabadságot: Alsó-Ausztria úti célok széles palettáját kínálja minden érdeklődőnek – bármennyi időnk is legyen. Az érintetlen természettől az interaktív tematikus vezetéseken és történelmi építményeken át a modern múzeumokig számtalan élmény és lehetőség vár ránk. 

Történelem és kultúra

A történelem így igazán szórakoztató: Alsó-Ausztriában lenyűgöző várakat és várromokat éppúgy találni, mint csodás kastélyokat. Szenzációs régészeti leletek és egész római városok várnak arra, hogy felfedezzük őket. A figyelemre méltó kolostorok és pompás templomok egész évben változatos kulturális programokat és vezetéseket kínálnak. A látványos múzeumokban a művészetek kedvelőire korosztálytól függetlenül számos izgalmas felfedeznivaló vár, ahol a széleskörű ismeretterjesztő programoknak köszönhetően sok-sok érdekességet is megtudhatunk.    

Kaland és kikapcsolódás

Itt bizonyára nem lesz unalom: túracipőben a hegycsúcsra – vagy inkább néhány nyugodt óra egy tónál? Évszaktól függően Alsó-Ausztriában mindig izgalmas programokat találnak a hegymászók, a lovasok, de a téli sportok vagy a fürdőzés kedvelői úgyszintén. Élményteli hajóutak és golf-partik mellett légisportok is űzhetők itt: siklóernyőzés, hőlégballon-utak vagy egy helikopteres kirándulás dobogtatja meg a bátrak szívét.