Németország csapata

Franzi

coconut_sports

Franzi az utazás nagy rajongója Münchenből. Kedvenc hobbijának nemcsak egy, hanem egyszerre két munkahelyen is hódolhat. Utazási bloggerként végzett munkája mellett ugyanis légiutaskísérőként is járja a világot. Miután több mint 50 országban járt, abbahagyta a számolást. Utazásai során számára a sportolás a kikapcsolódás netovábbja, legyen szó szörfözésről a tengeren vagy túrázásról a hegyekben.

3 dolog, ami nélkül nem teljes az életed:
Nagy adag adrenalin, fröccs napsütésben, körömlakk.

Életed dala:
Let’s Dance David Bowie-tól

Állati éned:
Talán az elefánt - minimális erőfeszítés, maximális eredmény.

Miért veszel részt a „Beat the Challenge“versenyen:   
Szeretném még jobban megismerni Alsó-Ausztriát - persze ennek a legjobb módja a természet felfedezésében rejlik. Sosem mondok nemet egy kis kihívásra, és izgatottan várom, hogy mi vár rám.

Flo & Biggi

phototravellers_blog

Biggi és Flo több mint 10 éve számolnak be utazási kalandjaikról a phototravellers.de utazási blogon. Az oldal egy utazási naplóként indult, melyet szüleiknek és barátaiknak szántak. Mára azonban Németország egyik legnagyobb blogjává nőtte ki magát. Ma havonta 400 000 olvasó utazik Biggivel és Floval a világ körül. A két fotós és videós főállásban bloggerként dolgozik. A napot legszívesebben egy látványos napfelkeltével kezdik. Amikor éppen nem 700 kilométert gyalogolnak, akkor egy hegycsúcson állnak, vagy az autójukra szerelhető sátorral autóznak át Németországon. Kaland, fotózás és a természet iránti szenvedély hajtja ezt a két világjárót nap mint nap. A környezetvédelem különösen fontos számukra. Szemetet szednek, strandokat tisztítanak Beach-Cleanups kezdeményezések keretein belül és támogatják a bajba jutott állatokat.

3 dolog, ami nélkül nem teljes az életed:
Az autóra szerelhető sátrunk, fényképezőgépünk, túrabakancsunk.

Életed dala:
Eye of the Tiger a Survivortől

Állati éned:
Tigris/macska

Miért vesztek részt a „Beat the Challenge“versenyen: 
Abszolút rajongói vagyunk Alsó-Ausztriának, és szeretünk felfedezni új helyszíneket a világban. Ráadásul a kihívások mindig felébresztik bennünk a kalandvágyat. A szabadtéri kalandokat egyszerűen a mienknek érezzük.

Támogatóink

A bajorországi Schwabmünchenben székelő Schöffel-csoport a szabadtéri és síruházat egyik vezető gyártója, amely több mint 200 éve a minőség, a megbízhatóság és az innováció mellett kötelezte el magát.