Wechsel-panorámapálya

Klasszikus és skating-pályák több belépési ponttal: A sífutók számára a 60 kilométer hosszú Wechsel-panorámapálya mondhatni megkerülhetetlen.

A Wechsel-panorámapálya teljes útvonala a Bécsi Alpokban a Wechsel legszebb kilátópontjai mellett vezet el több mint 1000 méteres magasságban. Ez nemcsak csodálatos panorámát, hanem magas szintű hóbiztonságot is garantál.

Sífutó transzfer szombatonként 

Érkezzünk teljes nyugalomban vonattal vagy busszal Kirchberg am Wechselbe, és a Tauchner sportboltból bekapcsolódhatunk közvetlenül a Steyersberger Schwaig sífutópályába. További információ: www.loipeninfo.at

A Wechsel-panorámapálya mintegy 60 km hosszúságával a Bécsi Alpok első számú sífutóterepe. A december elejétől március közepéig gondozott pálya - feltéve, hogy ehhez van elég hó - változatos terepen halad, és kisebb körpályaszakaszokra is fel van osztva. A pálya teljes hossza több mint 1000 m tengerszint feletti magasságban található, és csodálatos panorámát nyújt a Schneebergre, a Raxra, a Wechselre és a környező régióra.

Bekapcsolódási pontok és térképek

A Wechsel-panorámapálya mentén több belépési pont is található, ahol jegyek is kaphatók. Különösen ajánlott a Kirchberg am Wechsel közelében található Steyersberger Schwaig, amely saját gyakorló- és edzőterülettel is rendelkezik. Egyéb belépési pontok: Mariensee, Feistritzsattel, Alpengasthof Kummerbauerstadl és Gasthaus Dissauer.

Vendéglátóhelyek

Az útvonal mentén több népszerű alpesi hütte is található, amelyek egy rövid frissítőre invitálnak. A Steyersberger Schwaig mellett például a Kummerbauer Stadl is jó házias ételekkel csábít.

A pálya adatai