Top kirándulási célpontok

A „Top-Ausflugsziele”, vagyis a top kirándulási célpontok egy különleges minősítés, melyet már 50 alsó-ausztriai úti cél nyert el.

Múzeumok, várak, kastélyok vagy natúrparkok és élményközpontok: Alsó-Ausztriában számtalan kirándulási célpont található. Hogy ne veszítsük el a fonalat, a legjobbak közül is a legkiemelkedőbbek egy szervezetben, az ún. „Top-Ausflugsziele Niederösterreich”, azaz az „Alsó-Ausztria legjobb kirándulási célpontjai” kezdeményezés keretein belül egyesültek.

Ezek az úti célok sokszínűségükben tükrözik a tartomány kulturális örökségének és természeti látnivalóinak sokoldalúságát, valamint nagyban hozzájárulnak ahhoz is, hogy a világ minden tájáról szívesen látogatnak el vendégek Alsó-Ausztriába. Változatosságuk ellenére egy közös ezekben a kirándulási célpontokban: Arra törekednek, hogy a látogatóknak különlegesen magas minőséget tudjanak kínálni minden területen. Ahhoz, hogy a fent említett szervezetbe felvételt nyerjen egy látnivaló, 60 kritériumnak kell megfelelnie.  

Top kirándulási célpontok